Visie

U kent uw vak en uw product.
Wij zorgen voor de fiscale ondersteuning.
Samen bouwen we aan uw succes.

 

Jeroen Hoflack en Elmer Walraedt, beiden lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten, hebben een jarenlange ervaring op het gebied van fiscaliteit in diverse sectoren en bedrijven. Vanuit onze ruime kennis van tal van belastingdomeinen verstrekken we boekhoudkundig en fiscaal advies, zowel aan eenmanszaken als kmo-vennootschappen.

Om degelijke adviezen te geven vinden wij menselijke interactie een must. We bouwen het dossier samen met de klant op en houden eraan geregeld te overleggen. Beslissingen worden steeds in samenspraak met de klant genomen. Indien de klant dit wenst, kan hij ook een beroep doen op onze ruime ervaring met administratieve formaliteiten en management.

Bij een correcte service hoort een correcte prijs. Wij dragen transparante en eerlijke tarieven dan ook hoog in het vaandel.

Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij niet alleen hun dossier, maar ook de veranderende maatschappij van dichtbij opvolgen. Wij volgen de vernieuwingen in de fiscale wetgeving op de voet en slaan mee de weg van de digitalisering in. Indien de klant dit wenst, kan hij met de nieuwste boekhoudkundige systemen werken.

Wij kijken vooruit en denken mee met uw onderneming. Zo weet u steeds waar u staat… en morgen kunt staan.